Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vereniging Anorexia Nervosa - Boulimia Nervosa Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VERENIGING ANOREXIA NERVOSA - BOULIMIA NERVOSA

Samen op weg naar herstel bij eetstoornissen

Adres
Blijde-Inkomststraat 113 bus 12
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
1980

Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
016 898989

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze vereniging biedt een informatie- en ontmoetingsplaats voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Verder wil ANBN mensen informeren over eetstoornissen…

MISSIE

Onze vereniging biedt een informatie- en ontmoetingsplaats voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. De vereniging wil samen bouwen aan een gemeenschap, waar mensen elkaar in een veilige en positieve sfeer kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen delen. Verder wil ANBN mensen informeren over eetstoornissen op basis van ervaringsdeskundigheid.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Deelwerking Westende

  Eenmaal per maand kan je in Westende terecht met je vragen en zorgen rond eetstoornissen.

  MEER

 • Deelwerking Gent

  Tweemaal per maand kunnen mensen tijdens het Inloopmoment in Gent langskomen om hun ervaringen te delen, informatie te vragen en ondersteuning te krijgen op hun weg naar herstel.

  MEER

 • Deelwerking Antwerpen

  Elke tweede en vierde zondag van de maand kunnen mensen tijdens het Inloopmoment in Antwerpen langskomen om hun ervaringen te delen, informatie te vragen en ondersteuning te krijgen op weg naar herstel. Ook organiseren zij regelmatig een praatgroep voor naasten.

  MEER

 • Deelwerking Hasselt

  Eenmaal per maand kunnen mensen met een eetstoornis deelnemen aan een praatgroep in Hasselt, begeleid door twee ervaringsdeskundigen.

  MEER

 • Infomobiel Eetstoornissen

  Met de Infomobiel informeren we mensen in heel Vlaanderen over wat het betekent om een eetstoornis te hebben, of om als naaste betrokken te zijn bij het ziekte- en herstelproces van een persoon met een eetstoornis.

  MEER

 • Inloophuis Leuven

  Elke woensdagnamiddag en de derde zaterdag van de maand kunnen mensen langskomen om in gesprek te gaan met de aanwezige vrijwilligers.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy