Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Vrienden van Zuster Emmanuelle Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LES AMIS DE SOEUR EMMANUELLE - DE VRIENDEN VAN ZUSTER EMMANUELLE

Adres
Liefdadigheidsstraat 43
1210 - Sint-Joost-Ten-Node

Oprichtingsjaar
1980

Kinder- en jongerenrechten - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
02/734.23.95

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging "Vrienden van Zuster Emmanuelle" is bedoeld om projecten voornamelijk gericht op de benarde situatie van vrouwen en kinderen blootgesteld aan oneerlijke en weerzinwekkende situaties in de wereld te ondersteunen. Het doel van de vereniging is om te verbeteren de condities van het leven…

MISSIE

De vereniging "Vrienden van Zuster Emmanuelle" is bedoeld om projecten voornamelijk gericht op de benarde situatie van vrouwen en kinderen blootgesteld aan oneerlijke en weerzinwekkende situaties in de wereld te ondersteunen. Het doel van de vereniging is om te verbeteren de condities van het leven van vrouwen en kinderen: ze voeren, te genezen en professioneel te trainen om in staat te stellen op harmonieuze wijze te ontwikkelen om met succes te integreren in hun samenleving. Volgens de wensen van de oprichter, wordt elke activiteit onafhankelijk van iedere overweging van uitgeoefende een politieke, religieuze of raciale, zowel voor de uitgesloten en de leden en voor degenen die een bijdrage leveren om dit te bereiken doel.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Nepal

    Steun aan de straatkinderen

    MEER

  • Egypt

    Steeds bezig waar Zuster Emmanuelle heeft gewerkt

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy