Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Groepscomité scouts De Reigers vzw

Adres
Putsebaan 170
2040 - Antwerpen - Zandvliet

Oprichtingsjaar
1976

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0478887329

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging heeft als belangeloze doelstelling: de scoutsgroep De Reigers te 2040 Antwerpen materieel en moreel te ondersteunen. De vereniging heeft als voorwerp: het bijhouden van administratie, de organisatie van activiteiten, de aankoop en/of het beheer van roerende en onroerende goederen waarvan Scouts De Reigers…

MISSIE

De vereniging heeft als belangeloze doelstelling: de scoutsgroep De Reigers te 2040 Antwerpen materieel en moreel te ondersteunen. De vereniging heeft als voorwerp: het bijhouden van administratie, de organisatie van activiteiten, de aankoop en/of het beheer van roerende en onroerende goederen waarvan Scouts De Reigers gebruik maakt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Vernieuwbouw lokalen

    Nieuwe, veilige en gebruiksvriendelijke lokalen bouwen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy