Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Heemkunde-kring Sint Lucia Ham Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HEEMKUNDE-KRING SINTE-LUCIA HAM

Heemkundig/historisch onderzoek van het gebied van de gemeente Ham

Adres
Groenstraat, 29
3945 - Ham

Oprichtingsjaar
1979

Cultuur/patrimonium - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32486441310

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vzw heeft als doel het ijveren voor een bredere kennis van en belangstelling voor het cultureel, landschappelijk, bouwkundig en historisch patrimonium van de regio Ham in de ruimste zin van het woord. Hoe? Door onderzoek van de lokale geschiedenis en het verspreiden van deze…

MISSIE

De vzw heeft als doel het ijveren voor een bredere kennis van en belangstelling voor het cultureel, landschappelijk, bouwkundig en historisch patrimonium van de regio Ham in de ruimste zin van het woord. Hoe? Door onderzoek van de lokale geschiedenis en het verspreiden van deze kennis d.m.v. een tijdschrift, tentoonstellingen, lezingen, beschermingsinitiatieven en –activiteiten aangaande het historisch erfgoed. De vereniging werkt enkel met vrijwilligers.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Hamse geschiedenis

    Algemeen en specifiek historisch onderzoek van de gemeente Ham

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy