Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Liga voor Mensenrechten vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LIGA VOOR MENSENRECHTEN

menselijke waardigheid in een vrije wereld

Adres
Gebroeders De Smetstraat 75
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1979

Mensenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
+32 9 223 07 38

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Mensenrechten behoren tot de basis van onze neutrale rechtstaat en vrije samenleving. De Liga voor Mensenrechten klaagt structurele inbreuken op onze mensenrechten aan en creëert een maatschappelijk draagvlak voor mensenrechten in Vlaanderen en België. Wij streven naar een samenleving waarbij de overheid onze vrijheid optimaal…

MISSIE

Mensenrechten behoren tot de basis van onze neutrale rechtstaat en vrije samenleving. De Liga voor Mensenrechten klaagt structurele inbreuken op onze mensenrechten aan en creëert een maatschappelijk draagvlak voor mensenrechten in Vlaanderen en België. Wij streven naar een samenleving waarbij de overheid onze vrijheid optimaal garandeert. De Liga voor Mensenrechten is een mensenrechtenbeweging die het beleid wil inspireren en het brede publiek sensibiliseert en kritisch informeert over mensenrechten in Vlaanderen en België. Waar nodig stappen we naar de rechtbank om inbreuken op onze mensenrechten op te heffen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 3

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Vrijheid versus veiligheid

  Het spanningsveld tussen burgerrechten en ordehandhaving, terrorismebestrijding en veiligheid.

  MEER

 • Discriminatie

  De bestrijding van discriminatie in België.

  MEER

 • Privacy

  Onze persoonlijke levenssfeer wordt optimaal beschermd.

  MEER

 • Detentie

  Opkomen voor de rechten van gevangenen en geïnterneerden.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy