Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Moulin de Belle Meuse vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MOULIN DE BELLE MEUSE

Het Molenhuis

Adres
Kerselarenstraat 59
3071 - Kortenberg - Erps-Kwerps

Oprichtingsjaar
1978

Milieu - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0498 595 001

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging heeft tot doel om het huis: "Moulin de Belle Meuse" (oude molen) te Bérismenil (La Roche-en-Ardenne) open te stellen: 1. Voor het organiseren en begeleiden van diverse vormen van sociaal cultureel werk. Vanuit direct contact met de natuur, willen leren van de natuur,…

MISSIE

De vereniging heeft tot doel om het huis: "Moulin de Belle Meuse" (oude molen) te Bérismenil (La Roche-en-Ardenne) open te stellen: 1. Voor het organiseren en begeleiden van diverse vormen van sociaal cultureel werk. Vanuit direct contact met de natuur, willen leren van de natuur, vanuit stilte en rust, bezinning en ontmoeting tot persoons- en groepsvorming willen komen. 2. Voor groepen die dezelfde doelstellingen willen realiseren. Voor beide doelstellingen komen allereerst kansarme groepen in aanmerking.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Sociale vakanties en weekends voor iedereen

    De vzw “Moulin de Belle Meuse” organiseert allerlei activiteiten waaraan volwassenen en kinderen kunnen deelnemen. Deze activiteiten gaan door in de oude “Moulin de Belle Meuse” van Bérismenil, in het hartje van de Ardennen. Hiertoe laat de vzw zich inspireren door vijf krachtlijnen:

    MEER

  • Goedkope vakanties voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking

    In samenwerking met de vzw De Kreek (www.dekreekvzw.be) Stellen wij Het Molenhuis in Bérismenil ter beschikking. De Kreek staat voor creatieve kampen voor kinderen en volwassenen met of zonder verstandelijke beperking.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy