Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CIG Nestel Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CIG NESTEL

Kleine kinderen, grote kansen

Adres
Groeningestraat 34
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
1978

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
056 22 20 51

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) Nestel biedt verblijf en begeleiding aan kwetsbare gezinnen met kinderen tussen 0 en 6 jaar waar de opvoeding van de kinderen ernstig onder druk staat. Ook zwangere ouders en -tienermeisjes kunnen bij ons terecht. Het doel is de ontwikkelingskansen…

MISSIE

Het Centrum voor Integrale Gezinszorg (CIG) Nestel biedt verblijf en begeleiding aan kwetsbare gezinnen met kinderen tussen 0 en 6 jaar waar de opvoeding van de kinderen ernstig onder druk staat. Ook zwangere ouders en -tienermeisjes kunnen bij ons terecht. Het doel is de ontwikkelingskansen van kinderen te verbeteren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 552 414

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Infant Mental Health

    We maken ouders gevoelig voor de (non)verbale signalen van hun kind. Zo begrijpen ze beter wat de nood is van hun kind en hoe ze daar op kunnen inspelen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy