Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw Manege Dennenhof Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DENNENHOF, MANEGE VOOR PERSONEN MET EEN HANDICAP

Adres
Poeldendries 32
9850 - Nevele

Oprichtingsjaar
1976

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
09/371 94 47

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Dennenhof heeft van bij de oprichting de bedoeling om de infrastructuur en begeleiding te voorzien om hippotherapie en aangepast paardrijden aan te bieden aan personen met een handicap. Een verdere doelstelling van de vzw is de ontmoeting en integratie van personen met een handicap…

MISSIE

Vzw Dennenhof heeft van bij de oprichting de bedoeling om de infrastructuur en begeleiding te voorzien om hippotherapie en aangepast paardrijden aan te bieden aan personen met een handicap. Een verdere doelstelling van de vzw is de ontmoeting en integratie van personen met een handicap te bevorderen door het gezamenlijk beoefenen van de paardensport met valide ruiters. Het is steeds de bedoeling geweest van de vzw om de hippotherapie betaalbaar te houden voor alle personen met een handicap, ook zij die het financieel moeilijker hebben.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy