Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Recreas vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: RECREATIEF AANGEPAST SPORTEN

Adres
Sint-Jansstraat 32-38
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1977

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
+32-02 515 02 54

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

Deze organisatie is niet meer actief sinds 28/06/2017 wegens sluiting vereffening.
MISSIE
Recreatief Aangepast Sporten vzw of kortweg Recreas vzw, partner van de Socialistische Mutualiteiten, is dé grootste door Sport Vlaanderen erkende en gesubsidieerde recreatieve sportfederatie voor personen met een beperking. Recreas vzw overkoepelt en ondersteunt exclusieve G-sportclubs en geïntegreerde G-sportwerkingen. Zij biedt een waaier van laagdrempelige…

MISSIE

Recreatief Aangepast Sporten vzw of kortweg Recreas vzw, partner van de Socialistische Mutualiteiten, is dé grootste door Sport Vlaanderen erkende en gesubsidieerde recreatieve sportfederatie voor personen met een beperking. Recreas vzw overkoepelt en ondersteunt exclusieve G-sportclubs en geïntegreerde G-sportwerkingen. Zij biedt een waaier van laagdrempelige G-sportactiviteiten aan op lokaal, regionaal, provinciaal en Vlaams niveau (sportdagen, -tornooien, -kampen, bijscholingen en infosessies) om elke persoon met een beperking te laten genieten van sport, waarbij gezondheid en vriendschap centraal staan. Via promotie, infocampagnes en vernieuwende projecten tracht Recreas vzw de persoon met een beperking en zijn omgeving te sensibiliseren.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 055 267

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy