Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SALVATORIAANSE ONTWIKKELINGSHULP

Adres
't Lo 47
3930 - Hamont-Achel

Oprichtingsjaar
1976

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
011 445821

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp heeft tot doel: "een relevante bijdrage leveren aan de structurele armoedebestrijding in landen in ontwikkeling, landen in het Zuiden, door middel van kledinginzamelingen. De winst van de kledinginzamelingen wordt in de vorm van directe schenkingen verstrekt aan missiecomités en ontwikkelingsorganisaties, die dezelfde…

MISSIE

De Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp heeft tot doel: "een relevante bijdrage leveren aan de structurele armoedebestrijding in landen in ontwikkeling, landen in het Zuiden, door middel van kledinginzamelingen. De winst van de kledinginzamelingen wordt in de vorm van directe schenkingen verstrekt aan missiecomités en ontwikkelingsorganisaties, die dezelfde doelstelling hebben als de vzw.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 6

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy