Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

KIYO Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KIYO NGO VOOR KINDERRECHTEN

Adres
Joseph II straat 20
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1976

Kinder- en jongerenrechten - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0491 25 15 15

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
KIYO empowert kinderen en jongeren zodat ze in staat zijn hun leven in eigen handen te nemen om zo hun rechten waar te maken. Samen met haar partners versterkt KIYO de persoonlijke ontwikkeling en de technische vaardigheden van kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen ze als…

MISSIE

KIYO empowert kinderen en jongeren zodat ze in staat zijn hun leven in eigen handen te nemen om zo hun rechten waar te maken. Samen met haar partners versterkt KIYO de persoonlijke ontwikkeling en de technische vaardigheden van kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen ze als actieve wereldburgers positieve veranderingen op gang brengen zowel bij henzelf als op het niveau van de samenleving.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 246 895

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Samen opkomen voor elkaars rechten

    KIYO werkt aan het versterken van kinder -en jongeren rechten in België, Brazilië, Burundi, DR Congo, Marokko en de Filipijnen. De financiering komt van het Directoraat-Generaal Ontwikkelingssamenwerking (DGD) en loopt van 2017 tot 2021.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy