Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

KIYO Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KIYO NGO VOOR KINDERRECHTEN

Adres
Brogniezstraat 46
1070 - Anderlecht

Oprichtingsjaar
1976

Kinder- en jongerenrechten - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0491 25 15 15

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
KIYO empowert kinderen en jongeren zodat ze in staat zijn hun leven in eigen handen te nemen om zo hun rechten waar te maken. Samen met haar partners versterkt KIYO de persoonlijke ontwikkeling en de technische vaardigheden van kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen ze als…

MISSIE

KIYO empowert kinderen en jongeren zodat ze in staat zijn hun leven in eigen handen te nemen om zo hun rechten waar te maken. Samen met haar partners versterkt KIYO de persoonlijke ontwikkeling en de technische vaardigheden van kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen ze als actieve wereldburgers positieve veranderingen op gang brengen zowel bij henzelf als op het niveau van de samenleving.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 246 895

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Empowering Youth together globally

    Om ons doel te realiseren zetten we in op de volgende strategieën : capaciteitsontwikkeling en empowerment. KIYO heeft expertise in Wereldburgerschapseducatie (WBE) en kinderrechteneducatie, en Djapo in Educatie voor Duurzame Ontwikkeling (EDO), op denken gebaseerd onderwijs en didactische capaciteitsversterking. WBE en EDO zijn aangemerkt als…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy