Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Free Clinic vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FREE CLINIC

Adres
Schijnpoortweg 14
2060 - Antwerpen(7)

Oprichtingsjaar
1976

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
032011260

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Free Clinic vzw richt zich op personen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden, met bijzondere aandacht voor mensen met afhankelijkheidsproblemen. Free Clinic vzw wil een vlot toegankelijke gezondheidszorg bieden in de brede zin van het woord, gericht op het fysiek, psychische en sociaal…

MISSIE

Free Clinic vzw richt zich op personen die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie bevinden, met bijzondere aandacht voor mensen met afhankelijkheidsproblemen. Free Clinic vzw wil een vlot toegankelijke gezondheidszorg bieden in de brede zin van het woord, gericht op het fysiek, psychische en sociaal welbevinden van haar cliënten. Free Clinic vzw is een dynamische organisatie die gekend wil zijn voor haar deskundigheid en voor de betrokkenheid van en zorg voor haar medewerkers. https://free-clinic.be/deelwerkingen/

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 4 383 371

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 55

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy