Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

i-mens vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: I-MENS

Thuis in zorg aan huis

Adres
Tramstraat 61
9052 - Gent - Zwijnaarde

Oprichtingsjaar
1976

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
078152535

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
i-mens is een nieuwe zorgorganisatie. We zijn er voor iedereen, in elke fase van het leven. We geloven in de kracht van mensen om met de nodige zorg het eigen leven in handen te houden. Daarom brengen we alle zorg aan huis zodat iedereen in…

MISSIE

i-mens is een nieuwe zorgorganisatie. We zijn er voor iedereen, in elke fase van het leven. We geloven in de kracht van mensen om met de nodige zorg het eigen leven in handen te houden. Daarom brengen we alle zorg aan huis zodat iedereen in zijn eigen, vertrouwde omgeving zo onafhankelijk mogelijk kan blijven wonen. i-mens is de samenwerking tussen Solidariteit voor het Gezin, Thuishulp en hun partners in de thuisverpleging. Onze 12 000 medewerkers en 2 200 vrijwilligers hebben tonnen ervaring die ze dagelijks inzetten.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 183 604 791

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 4259

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy