Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

JOY FOR KIDS Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JOY FOR KIDS VZW

Joy for Kids wil vreugde brengen aan elk kind. Want elk kind verdient het om te glimlachen.

Adres
Tortelduifstraat 73
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1976

Armoedebestrijding - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
09/236 43 98

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Joy for Kids vzw zoekt financiële steun voor kinderen, zodat ze in een veilige, gezonde omgeving kunnen opgroeien, spelen en leren. Hoewel onze focus vooral ligt op onderwijs, werken wij ook aan het algemene welzijn van het kind. Dit gaat uiteraard verder dan enkel onderwijs.…

MISSIE

Joy for Kids vzw zoekt financiële steun voor kinderen, zodat ze in een veilige, gezonde omgeving kunnen opgroeien, spelen en leren. Hoewel onze focus vooral ligt op onderwijs, werken wij ook aan het algemene welzijn van het kind. Dit gaat uiteraard verder dan enkel onderwijs. Zo is het ook belangrijk dat het kind een goede gezondheid heeft, toegang heeft tot gezonde voeding en vooral kan spelen. Want elk kind verdient het om te glimlachen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Asha Kiran

  Kindslavernij komt helaas nog steeds veel voor in India. De kinderen redden uit deze omstandigheden, maar ook de nazorg is van belang. In Asha Kiran worden de kinderen zowel mentaal als fysiek begeleid. Uw steun gaat naar de organisatie Asha Kiran in het Noord-Oosten van…

  MEER

 • Entally Loreto School

  Kinderen uit de sloppenwijken in Calcutta zijn vaak verzwakt en hebben medische bijstand nodig. Onze lokaal partner instituut Entally Loreto School vangt de kinderen op. Wekelijks komt er ook een dokter langs.

  MEER

 • Ziekenhuis Gumla

  Het ziekenhuis zet sterk in om kindersterfte en vooral sterrenkindjes te voorkomen. Recent werd het ziekenhuis uitgebreid en nu is er nood om het nieuwe deel te voorzien van materiaal zoals: Ceragem bed Transcutaneous electrical nerve stimulation machine Stimulator Tractie bed Schouder wiel Interreferentief therapie…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy