Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Welzijnszorg - Samen Tegen Armoede Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WELZIJNSZORG

Samen tegen armoede

Adres
Huidevettersstraat 165
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
1976

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
02 502 55 75

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Omdat het onrecht dat mensen in armoedesituaties leven ons diep raakt en omdat we geloven dat een rechtvaardige samenleving mogelijk is, strijden we samen tegen armoede. Onze droom is een samenleving waarin de middelen eerlijk verdeeld zijn en iedereen kansen krijgt. Als onafhankelijke organisatie zijn…

MISSIE

Omdat het onrecht dat mensen in armoedesituaties leven ons diep raakt en omdat we geloven dat een rechtvaardige samenleving mogelijk is, strijden we samen tegen armoede. Onze droom is een samenleving waarin de middelen eerlijk verdeeld zijn en iedereen kansen krijgt. Als onafhankelijke organisatie zijn we een vaste waarde geworden. We strijden tegen armoede in Vlaanderen en Brussel en doen dit op vier manieren: we steunen armoedeorganisaties met meer dan geld alleen. Het is samenwerken EN een stem geven. we sensibiliseren tegen armoede. Want armoede vraagt een verandering in kijken, denken en omgaan met armoede en mensen in armoede. Daarom zorgen wij voor educatie en vormingen op scholen en in verenigingen. we voeren elk jaar 2 campagnes. In december de campagne ‘Samen tegen armoede’ en in het voorjaar de campagne ‘Armoede uitsluiten’. we zorgen ervoor dat armoede op de politieke agenda komt zodat armoede structureel aangepakt kan worden.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy