Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Home Vrijzicht Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WOON- EN ZORGCENTRUM HOME VRIJZICHT

Samen gaan voor wat echt telt !

Adres
Veurnseweg 538
8906 - Ieper - Elverdinge

Oprichtingsjaar
1976

Ouderen


Telefoon (algemeen nummer)
051/22.41.80

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
vzw Home Vrijzicht heeft tot missie: kwaliteitsvolle, doeltreffende en maatschappelijk verantwoorde opvang, huisvesting, zorg- en dienstverlening voor en op maat van zorgvragende 65-plussers aanbieden en ontwikkelen. We hebben hierbij bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen. Ons woon- en zorgcentrum legt het accent op warme, aanwezige en…

MISSIE

vzw Home Vrijzicht heeft tot missie: kwaliteitsvolle, doeltreffende en maatschappelijk verantwoorde opvang, huisvesting, zorg- en dienstverlening voor en op maat van zorgvragende 65-plussers aanbieden en ontwikkelen. We hebben hierbij bijzondere aandacht voor kwetsbare ouderen. Ons woon- en zorgcentrum legt het accent op warme, aanwezige en betaalbare zorg.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 7 285 378

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 115

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • de Regenboog

  Via kleinschalig wonen willen we die bewoners een passende begeleiding geven en bovenal een warme opvang in een huiselijke en rustige omkadering.

  MEER

 • warme maaltijdbedeling

  De maaltijden worden met zorg bereid in de keuken van Home Vrijzicht. Ze worden bedeeld in de regio

  MEER

 • met de bewoners op stap

  Via aangepast vervoer gefinancierd door eigen acties & een serviceclub (rolwagenfiets, aangepaste bus) kunnen we met onze bewoners op stap : naar de markt, naar de zee, naar de stad ... Sinds 2014 organiseren we jaarlijks in het najaar een heuse vakantieweek voor de bewoners…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy