Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Natuur 2000, Vlaamse Jeugdbond voor Natuurstudie en Milieubehoud vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NATUUR 2000

JONGEREN VOOR NATUUR EN MILIEU

Adres
Goorstraat z/n
2520 - Ranst

Oprichtingsjaar
1975

Jongeren - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0475290487

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Jongeren de kans geven om samen de vele facetten van de natuur te beleven en te ontdekken en om zich waar nodig ook samen in te zetten voor het behoud van die natuur en van de kwaliteit van ons gehele leefmilieu. Natuurstudie- en natuur/milieubehoudsactiviteiten. Bijzondere…

MISSIE

Jongeren de kans geven om samen de vele facetten van de natuur te beleven en te ontdekken en om zich waar nodig ook samen in te zetten voor het behoud van die natuur en van de kwaliteit van ons gehele leefmilieu. Natuurstudie- en natuur/milieubehoudsactiviteiten. Bijzondere projecten :Fort Oelegem, Vlaanderens belangrijkste vleermuizenoverwinteringssite en natuur/milieudocumentatiecentrum in Kasteel Vrieselhof, Oelegem.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Fort Oelegem

    Fort Oelegem is de belangrijkste overwinteringsplaats in Vlaanderen van deze ecologisch belangrijke maar serieus bedreigde diersoorten...

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy