Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vondels vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VONDELS

Wonen - werken - vrije tijd.

Adres
Ter Waarde 45
8900 - Ieper

Oprichtingsjaar
1975

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
057/21.20.62

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vondels zet zich in om de levenskwaliteit van volwassenen met een beperking of een vermoeden van een beperking te verhogen op vlak van wonen, werken en vrije tijd.

MISSIE

Vondels zet zich in om de levenskwaliteit van volwassenen met een beperking of een vermoeden van een beperking te verhogen op vlak van wonen, werken en vrije tijd.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 6 128 168

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 87

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Lift.

  Onze bewoners worden er niet jonger op. Om hen meer comfort te bieden willen we graag een lift installeren in onze leefgroep "het Stekske".

  MEER

 • Toegankelijkheid.

  De tuin in de Fakkel te Wervik zouden we graag rolstoel-toegankelijk maken zodat de bewoners van dichtbij kunnen genieten van het groen.

  MEER

 • Grasmaaier.

  Voor onze woonhuizen in Ieper zijn we op zoek naar financiële middelen om een nieuwe grasmaaier aan te schaffen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy