Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw Eendracht Mechelen aan de Maas Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EENDRACHT MECHELEN AAN DE MAAS

Méér dan een voetbalclub

Adres
Oude Baan 374
3630 - Maasmechelen

Oprichtingsjaar
1975

Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0475/797915

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ontstaan, missie en visie van de club Voetbalclub EENDRACHT Mechelen a/d Maas te Maasmechelen gaat haar 6e seizoen in. De club is ontstaan uit 2 voetbalclubs, met name Cerkel Sportief Mechelen a/d Maas en K.V.V. Verbroedering Maasmechelen. Nadat beide voetbalclubs méér dan 50 jaar groen…

MISSIE

Ontstaan, missie en visie van de club Voetbalclub EENDRACHT Mechelen a/d Maas te Maasmechelen gaat haar 6e seizoen in. De club is ontstaan uit 2 voetbalclubs, met name Cerkel Sportief Mechelen a/d Maas en K.V.V. Verbroedering Maasmechelen. Nadat beide voetbalclubs méér dan 50 jaar groen kleurde, speelt de nieuwe fusieclub in het blauw/azuurblauw. De visie van de club bestaat onder meer uit een goede structurele uitbouw van de jeugdopleiding, waarbij plaats is voor élke speler dewelke - samen met zijn ouders - respect heeft voor de normen en waarden van onze club en bijkomend het groepsgevoel hoog in vaandel draagt door een voldoende aanwezigheid. De combinatie van jeugdvoetbal (recreatief gericht = gewestelijk niveau) en jeugdopleiding (prestatie gericht = interprovinciaal niveau) moet de mogelijkheid bieden dat elke speler op zijn niveau kan voetballen. Het seniorenvoetbal (1e elftal in 1e provinciale of 3e provinciale) moet uiteindelijk het eindresultaat zijn van deze jeugdopleiding, of een seniorenteam in een hogere categorie. Onze voetbalclub behoort bij één der grootste Limburgse voetbalverenigingen en biedt voetbalgelegenheid voor 40 voetbalelftallen - waarvan 34 jeugdploegen - maar ook met damesvoetbal en G-voetbal. Onze club telt ongeveer 650 leden, waarvan een 500-tal nog iedere week actief op het voetbalveld staan. Dit betekent dat er voortdurend wedstrijden, tornooien en andere activiteiten georganiseerd worden om al deze spelers een gezonde en sportieve ontspanning aan te bieden. Tevens beseffen we maar al te goed dat onze club ook een sociale functie te vervullen heeft in onze gemeente. Er gaat dan ook veel aandacht naar de jeugdwerking, die de toekomst moet uitmaken, maar ook het G-voetbal (Gehandicapt / Geïntegreerd) past in dit plaatje. We mogen gerust stellen dat Eendracht Mechelen a/d Maas een club is met gezonde ambitie. Zowel op sportief als financieel vlak willen we de club gezond houden. Dankzij de morele en financiële steun van veel mensen hopen wij daarin te slagen. EENDRACHT, méér dan een voetbalclub !

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Verbouwen van oude kantine naar gezellig Clubhuis voor de G-Voetballers

    een gewone kantien van de voetbal werd een echt,knus en gezellig Clubhuis, met eigen zit/loungehoek

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy