Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ROTONDE Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ROTONDE

Hulp- en dienstverlening voor volwassen personen met een mentale en meervoudige handic…

Adres
Augustijnslei 78
2930 - Brasschaat

Oprichtingsjaar
1974

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
03 650 26 00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In al onze activiteiten vertrekken we steeds vanuit de visie om onze cliënten aan te spreken vanuit hun talenten en niet vanuit hun beperkingen. Kwaliteit van leven zowel van onze cliënten als van onze medewerkers staat centraal. Onze maatschappelijke opdracht is voortdurend in evolutie. Wij…

MISSIE

In al onze activiteiten vertrekken we steeds vanuit de visie om onze cliënten aan te spreken vanuit hun talenten en niet vanuit hun beperkingen. Kwaliteit van leven zowel van onze cliënten als van onze medewerkers staat centraal. Onze maatschappelijke opdracht is voortdurend in evolutie. Wij investeren actief in het ontwikkelen van projecten waarin we zorgvernieuwing vormgeven.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 14 180 059

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 233

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Zorgboerderij Meander, therapeutisch paardrijden

  Zorgboerderij Meander, Holleweg 43 te 2950 Kapellen biedt een brede waaier van aangepast paardrijden, therapie met paarden, gewenning, snoezelen en boerderijactiviteiten, vormingen aan.

  MEER

 • Kwartier Noord, café Perron Noord

  Samenwerking met partners uit welzijn, werk en sociale tewerkstelling in de uitbating van café Perron Noord, een laagdrempelige horecagelegenheid waar elke bezoeker zich goed voelt en waar en ongedwongen sfeer hangt.

  MEER

 • Zorgwonen campus Sterrenhuis

  Het realiseren van een bijkomende bebouwing voor 12 zorgvragers met een specifiek nursingprofiel en 6 zorgvragers met beperkte verzorgingsnood.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy