Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Huize St. Augustinus Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HUIZE SINT-AUGUSTINUS

Adres
Schansstraat 10
3690 - Zutendaal

Oprichtingsjaar
1973

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
089/71 40 84

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
HSA is een door Jongerenwelzijn erkende organisatie in de Bijzondere Jeugdbijstand en maakt deel uit van de Integrale Jeugdhulp. We onderschrijven de visie vanuit de Staten-Generaal met het oog op de toekomst, richting één jeugdhulp tegen 2020. We weten ons in onze opdracht gesteund door…

MISSIE

HSA is een door Jongerenwelzijn erkende organisatie in de Bijzondere Jeugdbijstand en maakt deel uit van de Integrale Jeugdhulp. We onderschrijven de visie vanuit de Staten-Generaal met het oog op de toekomst, richting één jeugdhulp tegen 2020. We weten ons in onze opdracht gesteund door de subsidiërende overheid die de toekomstpaden van de sector onderschrijft. Samen dragen we zorg voor een omkadering die een verantwoorde begeleiding mogelijk maakt. HSA heeft als missie hulpverlening op maat te verlenen aan kinderen/jongeren en hun context. Met context bedoelen we in eerste instantie het gezin en daarnaast het bredere netwerk. We noemen dit het cliëntsysteem.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 6 271 868

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 103

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy