Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Diabetes Liga vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DIABETES LIGA

informeren - connecteren - mobiliseren

Adres
Ottergemsesteenweg 456
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1972

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
09 220 05 20

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Als onafhankelijke vereniging streeft de Diabetes Liga naar de beste zorg en omkadering voor iedereen die met diabetes geconfronteerd wordt. Diabetes is een chronische aandoening die steeds prominenter aanwezig is in onze maatschappij . Er is meer dan ooit nood aan een breed gedragen organisatie…

MISSIE

Als onafhankelijke vereniging streeft de Diabetes Liga naar de beste zorg en omkadering voor iedereen die met diabetes geconfronteerd wordt. Diabetes is een chronische aandoening die steeds prominenter aanwezig is in onze maatschappij . Er is meer dan ooit nood aan een breed gedragen organisatie die diabetes hardnekkig op de agenda blijft zetten en zorgt dat er op alle niveaus over diabetes gepraat wordt.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 543 585

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy