Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Lovie vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE LOVIE

Adres
Krombeekseweg 82
8970 - Poperinge

Oprichtingsjaar
1973

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
057334965

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij willen het welzijn maximaliseren van personen met een verstandelijke handicap. Daarbij richten we ons ook op mensen met ernstige bijkomende problemen. Ons aanbod - een korf van verschillende initiatieven - bestaat uit dagbesteding, onderwijs en vorming, woonbegeleiding en vrijetijdsactiviteiten. Kwaliteit bereiken we in overleg…

MISSIE

Wij willen het welzijn maximaliseren van personen met een verstandelijke handicap. Daarbij richten we ons ook op mensen met ernstige bijkomende problemen. Ons aanbod - een korf van verschillende initiatieven - bestaat uit dagbesteding, onderwijs en vorming, woonbegeleiding en vrijetijdsactiviteiten. Kwaliteit bereiken we in overleg met de cliënt en zijn context. Betrokken en deskundige medewerkers en vrijwilligers borgen deze opdracht.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 35 378 657

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 522

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Laubia, een thuis voor wie psychisch heel kwetsbaar is

    In de loop der jaren heeft De Lovie heel wat kennis en ervaring opgebouwd voor de begeleiding van personen met een verstandelijke handicap en een complexe psychiatrische problematiek. De begeleiding van deze mensen vraagt een goed uitgewerkte visie en aangepaste infrastructuur. Hierbij bewaren we het…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy