Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Trefpunt vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TREFPUNT, PRODUKTIECENTRUM VOOR KUNSTEN OP STRAAT

Productiecentrum voor Kunsten

Adres
Walter De Buckplein 5
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1962

Cultuur/patrimonium - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
09 225 36 76

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

Deze organisatie is niet meer actief sinds 31/12/2018 wegens sluiting vereffening.
MISSIE
Trefpunt festival vzw is een non-profitorganisatie die als doel heeft om cultuur en ontmoeting te bevorderen door het organiseren van diverse artistieke en culturele evenementen. Trefpunt is naast de bakermat van de Gentse Feesten doorheen het jaar een productiehuis voor kunsten en (volks)muziek. Het festival…

MISSIE

Trefpunt festival vzw is een non-profitorganisatie die als doel heeft om cultuur en ontmoeting te bevorderen door het organiseren van diverse artistieke en culturele evenementen. Trefpunt is naast de bakermat van de Gentse Feesten doorheen het jaar een productiehuis voor kunsten en (volks)muziek. Het festival biedt een platform voor zowel opkomende als gevestigde artiesten en artiesten uit diverse disciplines, zoals muziek, theater, dans, literatuur en beeldende kunst. Het doel is om een breed publiek te bereiken en te inspireren door middel van artistieke expressie en culturele uitwisseling. Trefpunt festival vzw werkt hiervoor steeds samen met verschillende partners en organisaties, en zoekt actief te zoeken naar manieren om een breed en gevarieerd publiek te betrekken bij de evenementen en activiteiten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Gentse feesten 2023

    Een tiendaags festival in en rond de stad, voor alle lagen van de bevolking, over alle leeftijden heen. Een unieke plek om nieuw talent te ontdekken,

    MEER

  • Sounds of Europe

    Sounds Of Europe is an international network of 13 festivals from 11 countries, sharing artists, knowledge and experiences to improve the roots music sector in Europe. Funded by Creative Europe.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy