Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CAR De Schakel Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CENTRUM VOOR AMBULANTE REVALIDATIE DE SCHAKEL-WETTEREN

Adres
Hoenderstraat 51
9230 - Wetteren

Oprichtingsjaar
1970

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
09/369.80.96

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

Deze organisatie is niet meer actief sinds 1/01/2020 wegens sluiting vereffening.
MISSIE
De werking van het CAR De Schakel-Wetteren VZW is toegespitst op het cliënteel, in de praktijk kinderen en adolescenten van 2,5 tot 18 jaar, waarvoor we menen in eer en geweten, helpend te kunnen zijn met onze mogelijkheden en disciplines, met het oog op hun…

MISSIE

De werking van het CAR De Schakel-Wetteren VZW is toegespitst op het cliënteel, in de praktijk kinderen en adolescenten van 2,5 tot 18 jaar, waarvoor we menen in eer en geweten, helpend te kunnen zijn met onze mogelijkheden en disciplines, met het oog op hun revalidatie en aanpassing aan de maatschappij. Meer specifiek gaat het om kinderen en adolescenten met stoornissen in één of meerdere van de volgend functionele systemen: praxie, fasie (taal en spraak), gnosie, geheugen, aandacht- bewustzijn, emotie-affect, gedragscontrole- en planning. De prognose moet een adequater functioneren in de school en/ of maatschappelijke situatie (opnieuw) in het vooruitzicht stellen. Praktisch heeft het centrum tot doel de integratie of reïntegratie van kinderen en jongeren (van 2,5 tot 18 jaar) te bevorderen in alle maatschappelijke contexten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy