Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Proma vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PROMA

onderwijs en vorming in het Zuiden

Adres
Vorstlaan 199
1160 - Oudergem

Oprichtingsjaar
1964

Onderwijs/Talentontwikkeling - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
02 679 06 30

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Proma is een ongebonden Belgische ontwikkelingsorganisatie die kleinschalige onderwijs- en vormingsprojecten van lokale gemeenschappen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika steunt. Dit doen we via een drieledige aanpak: 1) verhogen van de toegang tot onderwijs: studiebeurzen voor kinderen en jongeren tijdens hun lagere, middelbare en hogere…

MISSIE

Proma is een ongebonden Belgische ontwikkelingsorganisatie die kleinschalige onderwijs- en vormingsprojecten van lokale gemeenschappen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika steunt. Dit doen we via een drieledige aanpak: 1) verhogen van de toegang tot onderwijs: studiebeurzen voor kinderen en jongeren tijdens hun lagere, middelbare en hogere studies 2) verhogen van de kwaliteit van het onderwijs: bouw, renovatie en onderhoud van scholen 3) organiseren van onderwijs en vorming voor jong en oud na de schooluren, want leren doe je een leven lang en niet alleen op de schoolbanken: alfabetiseringslessen en beroepsopleidingen voor volwassenen

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 460 513

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy