Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koninklijk Werk IBIS vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KONINKLIJK WERK IBIS

Adres
Prinses Elisabethlaan 8
8450 - Bredene

Oprichtingsjaar
1927

Onderwijs/Talentontwikkeling - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
059.32.24.84

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Koninklijk Werk IBIS biedt een verblijf en opleiding aan jongens en meisjes tussen zes en zestien jaar die veelal omwille van een grote zorgvraag extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. IBIS wil een huis zijn met gezinsvervangend karakter waar onvoorwaardelijke totaalzorg wordt aangeboden. Alle…

MISSIE

Het Koninklijk Werk IBIS biedt een verblijf en opleiding aan jongens en meisjes tussen zes en zestien jaar die veelal omwille van een grote zorgvraag extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. IBIS wil een huis zijn met gezinsvervangend karakter waar onvoorwaardelijke totaalzorg wordt aangeboden. Alle kinderen verblijven in het internaat. Ook in weekend en vakantie wordt opvang en begeleiding voorzien. Binnen die veilige thuishaven volgen de leerlingen lager onderwijs of maritiem technisch secundair onderwijs. Prioriteit bij opname wordt steeds gegeven aan kinderen uit moeilijke sociale omstandigheden en/of kansarmoede, kinderen die probleemgedrag vertonen thuis en/of in de vroegere school, kinderen die lijden onder emotionele of sociale verwaarlozing,.... De doelstelling van stichter Koning Albert I blijft op vandaag even actueel: "De kinderen moeten er gelukkig zijn en al het mogelijke wordt gedaan om hen te omringen met alle zorgen en toewijding die ze ook thuis zouden krijgen" (6 juli 1906).

MEER

FOTO' S
ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 38

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy