Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Arktos Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ARKTOS

HET KAN WÉL

Adres
Valkerijgang 26
3000 - Leuven

Oprichtingsjaar
1963

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
016 29 57 74

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Arktos is een Vlaams expertisecentrum voor kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar voor wie de aansluiting op school, werk en samenleving minder evident blijkt. Toch zien we een kracht in elk van hen. Door hen met zichzelf en hun omgeving te verbinden willen…

MISSIE

Arktos is een Vlaams expertisecentrum voor kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar voor wie de aansluiting op school, werk en samenleving minder evident blijkt. Toch zien we een kracht in elk van hen. Door hen met zichzelf en hun omgeving te verbinden willen we hen versterken in hun talenten en vaardigheden, in alle mogelijke levensdomeinen. Daarnaast ondersteunen we ouders, scholen, partners en overheden bij het omkaderen van deze kinderen en jongeren. Ook in het beleid laten we ons kritisch optimisme horen waar nodig of gewenst. Want het kan wél. Je kan Arktos, één van onze regio's of projecten verspreid over héél Vlaanderen steunen via een gift. Dankzij jou: - kunnen meer kinderen en jongeren deelnemen aan ons aanbod, - kunnen we onze knowhow delen met iedereen die met en voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren werkt. Een gift doen aan Arktos is eenvoudig. Je kan het bedrag van je keuze storten op onze Arktos-solidariteitsrekening (IBAN: BE56 7995 5011 5088 en BIC: GKCCBEBB) met vermelding van "gift Arktos" of "gift + naam vormingscentrum/project". Vergeet niet dat je een fiscaal attest ontvangt voor giften vanaf 40€!

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 121

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • bezoek onze website www.arktos.be voor een overzicht van onze projecten

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy