Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Femma vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FEMMA

Adres
Britsierslaan 5
1030 - Schaarbeek

Oprichtingsjaar
1949

Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
02 246 51 11

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Femma schept ontmoetingskansen, beweegt vrouwen en verdedigt hun belangen. Zo bouwen we aan een wereld waarin elke vrouw zich ontplooit. Rechtvaardigheid en solidariteit inspireren ons.

MISSIE

Femma schept ontmoetingskansen, beweegt vrouwen en verdedigt hun belangen. Zo bouwen we aan een wereld waarin elke vrouw zich ontplooit. Rechtvaardigheid en solidariteit inspireren ons.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 5 825 945

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 51

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Een kortere werkweek voor meer evenwicht

    De medewerkers van Femma werken in 2019 in een voltijds regime van 30 werkuren. Onderzoekers van de VUB en Kind en Samenleving volgen de effecten nauwlettend op en gaan conclusies trekken over wat minder uren werken effectief met een mens en zijn naasten doet. De…

    MEER

  • Kwetsbare mama's

    Met ons project willen we kwetsbare mama’s centraal zetten. Met de unieke meerwaarde die we bieden, onderscheiden we ons sterk van de gangbare wegen die zich vooral focussen op de primaire vereisten en behoeften om te ‘functioneren’ in de maatschappij. We bieden deze vrouwen een…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy