Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Theater Antigone Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THEATER ANTIGONE

Adres
Overleiestraat 41
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
1964

Cultuur/patrimonium - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
056240887

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Theater Antigone is een productiehuis binnen de professionele podiumkunsten waarbij de kunstenaar centraal staat. Onze activiteiten leggen de nadruk op creatie, presentatie, ontwikkeling van jong en nieuw talent, sociaal-artistieke werking, kunsteducatie en publiekswerking. Theater Antigone is sterk toekomstgericht en werkt samen met vele partners in…

MISSIE

Theater Antigone is een productiehuis binnen de professionele podiumkunsten waarbij de kunstenaar centraal staat. Onze activiteiten leggen de nadruk op creatie, presentatie, ontwikkeling van jong en nieuw talent, sociaal-artistieke werking, kunsteducatie en publiekswerking. Theater Antigone is sterk toekomstgericht en werkt samen met vele partners in heel Vlaanderen. We verwelkomen een breed en sociaal divers publiek. Duurzaamheid en superdiversiteit zijn thema’s waar het huis in de toekomst sterker wil op inzetten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy