Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

JEUGDZORGCENTRUM KINROOI/MAASEIK/BREE Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JEUGDZORGCENTRUM

Adres
Basdonkstraat 8
3640 - Kinrooi

Oprichtingsjaar
1966

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
+32-89-70 19 27

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
MISSIE Het Jeugdzorgcentrum biedt professionele maatzorg aan kinderen, jongeren en hun context die een moeilijke opvoedings/leefsituatie doormaken. Samen werken we aan verandering en ontwikkeling om voor hen een zo positief mogelijk toekomstperspectief te bereiken. VISIE CLIËNTEN Wij vertrouwen op de krachten en talenten om optimale…

MISSIE

MISSIE Het Jeugdzorgcentrum biedt professionele maatzorg aan kinderen, jongeren en hun context die een moeilijke opvoedings/leefsituatie doormaken. Samen werken we aan verandering en ontwikkeling om voor hen een zo positief mogelijk toekomstperspectief te bereiken. VISIE CLIËNTEN Wij vertrouwen op de krachten en talenten om optimale ontwikkelingskansen te bieden aan onze kinderen en jongeren, hun gezin en netwerk. Daarom werken wij kracht- , vraag- en netwerkgericht, emancipatorisch & participatief. MEDEWERKERS Wij willen gedreven en talentvolle medewerkers aantrekken, ontwikkelen en behouden opdat zij voor onze kinderen, jongeren en hun context de meest kwalitatieve hulpverlening op maat kunnen realiseren vanuit betrokkenheid, engagement en professionele inzet met een hart. PARTNERS Wij bouwen rond elke cliënt een stevig netwerk uit van mensen in zijn persoonlijke omgeving, medewerkers van het Jeugdzorgcentrum en partners. Wij zetten samenwerkingsverbanden op in functie van de cliënt met organisaties die samen met ons kunnen groeien SAMENLEVING Het Jeugdzorgcentrum wil een betekenisgevende organisatie zijn in de samenleving en wil meedenken in georganiseerde netwerken rond tendenzen in de maatschappij om zo samen de signaalfunctie op te nemen naar het beleid.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 769 380

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 40

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy