Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Imelda vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: IMELDA

Imelda omringt je met zorg!

Adres
Imeldalaan 9
2820 - Bonheiden

Oprichtingsjaar
1969

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
015/505008

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We ondernemen en geven vorm aan excellente zorg voor elke medische discipline We nemen initiatief om de patiënt te ondersteunen en te betrekken We zetten in op gezonde en gemotiveerde medewerkers We ontwikkelen de groene campus ten dienste van patiënten, medewerkers en onze partners in…

MISSIE

We ondernemen en geven vorm aan excellente zorg voor elke medische discipline We nemen initiatief om de patiënt te ondersteunen en te betrekken We zetten in op gezonde en gemotiveerde medewerkers We ontwikkelen de groene campus ten dienste van patiënten, medewerkers en onze partners in de zorg We zijn een betrouwbare en actieve partner in de uitbouw van het ziekenhuis en transmuraal netwerk We waarborgen het lange termijn financieel evenwicht

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

> 7.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: > 1000

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy