Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

FONAVIBEL / Nationaal Hulpfonds voor Slachtoffers van het Belgisch Vliegwezen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FONDS D'AIDE AUX VICTIMES DE L'AVIATION BELGE - HULPFONDS VOOR SLACHTOFFERS VAN HET BELGISCH VLIEGWEZEN

Adres
Martelarenstraat 181
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
1947

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
02/4410751

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vzw FONAVIBEL heeft tot doel om bij het overlijden van een medewerker van de Luchtmacht (militair of burger), overleden in actieve dienst, zowel financiële als morele steun aan te bieden. De getroffen gezinsleden kunnen genieten van een belangrijke financiële steun: onmiddellijke hulp bij overlijden,…

MISSIE

De vzw FONAVIBEL heeft tot doel om bij het overlijden van een medewerker van de Luchtmacht (militair of burger), overleden in actieve dienst, zowel financiële als morele steun aan te bieden. De getroffen gezinsleden kunnen genieten van een belangrijke financiële steun: onmiddellijke hulp bij overlijden, studiebeurzen, Sinterklaascheques voor de kinderen, terugbetaling van stages, terugbetaling van hospitalisatieverzekering, om maar enkele voorbeelden te noemen … Onder het motto “samen het leed dragen en verzachten”, worden talrijke sociale activiteiten georganiseerd.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy