Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

FOS Open Scouting vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FOS OPEN SCOUTING

Ook Wild van FOS Open Scouting

Adres
Zwijnaardsesteenweg 93
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1966

Jongeren - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
092454586

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
FOS Open Scouting is een scouts- en gidsenbeweging. Het is een plezierige vrijetijdsbesteding waarin scouts & gidsen zin geven aan hun eigen leven en hun ontwikkeling zelf sturen. We helpen elkaar groeien en bouwen vanuit onze unieke kwaliteiten actief mee aan een betere wereld. FOS…

MISSIE

FOS Open Scouting is een scouts- en gidsenbeweging. Het is een plezierige vrijetijdsbesteding waarin scouts & gidsen zin geven aan hun eigen leven en hun ontwikkeling zelf sturen. We helpen elkaar groeien en bouwen vanuit onze unieke kwaliteiten actief mee aan een betere wereld. FOS Open Scouting is een actief pluralistische jeugdbeweging die ontmoeting tussen kinderen en jongeren centraal stelt. Samen vormen we een groep waarin we allen uniek zijn en uniek blijven. Met open blik laten we onszelf verrijken door de anderen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Solidariteit Op Maat (SOM)

    Indien de lokale scoutsgroep bij één of meerdere (toekomstige) leden detecteert dat de financiële kant van het verhaal een drempel kan zijn voor de kinderen om Scouting te beleven wordt vanuit 'SOM' bijgesprongen (twee derde kost lidgeld, een derde van de kost voor kampen, activiteiten…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy