Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Euro-Children vzw Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: EURO-CHILDREN

Adres
Kloosterstraat 141
2660 - Antwerpen - Hoboken

Oprichtingsjaar
1960

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0495 67 82 37

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vakantie bij Belgische gastgezinnen, voor kinderen uit achtergestelde gebieden binnen Europa. Doel: hun blik verruimen - kans geven gesloten leefwereld te doorbreken - kennis maken met de cultuur en de bevolking uit een ander deel van Europa. Voorrang wordt gegeven aan kinderen die zonder ons…

MISSIE

Vakantie bij Belgische gastgezinnen, voor kinderen uit achtergestelde gebieden binnen Europa. Doel: hun blik verruimen - kans geven gesloten leefwereld te doorbreken - kennis maken met de cultuur en de bevolking uit een ander deel van Europa. Voorrang wordt gegeven aan kinderen die zonder ons initiatief, niet de mogelijkheid hebben buiten hun leefwereld te komen. Oost-Slovakije, Bosnië & Herzegovina, Kroatië en Belarus

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Belarus

    Ke kinderen komen in een Belgisch gezin voor 1 maand, in juli en in de toekomst misschien ook in augustus.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy