Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CIRÉ-asbl Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: COORDINATION ET INITIATIVES POUR ET AVEC LES REFUGIES ET ETRANGERS

Adres
Visvijverstraat 80-82
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
1953

Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
02 629 77 10

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
CIRE vzw is opgericht in 1954. Het is een pluralistische koepelorganisatie dat 24 verschillende organisaties groepeert: sociale diensten die begeleiding bieden aan asielzoekers, vakbonden, vormingsorganisaties en internationale organisaties. Onze bedoeling is samen na te denken en samen te werken rond thema's die te maken hebben…

MISSIE

CIRE vzw is opgericht in 1954. Het is een pluralistische koepelorganisatie dat 24 verschillende organisaties groepeert: sociale diensten die begeleiding bieden aan asielzoekers, vakbonden, vormingsorganisaties en internationale organisaties. Onze bedoeling is samen na te denken en samen te werken rond thema's die te maken hebben met de problematiek van asielzoekers, vluchtelingen en vreemdelingen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 911 428

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 31

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy