Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fracarita Belgium Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FRACARITA BELGIUM

De Belgische NGO voor ontwikkelingssamenwerking van de Broeders van Liefde

Adres
Jozef Guislainstraat 43
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1967

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
09 398 70 50

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Fracarita Belgium is de Belgische NGO voor ontwikkelingssamenwerking van de Broeders van Liefde. Ze heeft als doelstelling de kwaliteit van leven van personen die in hun menselijke capaciteiten worden getroffen te verhogen. Dit wil ze bereiken door op een professionele wijze materiële, personele en financiële…

MISSIE

Fracarita Belgium is de Belgische NGO voor ontwikkelingssamenwerking van de Broeders van Liefde. Ze heeft als doelstelling de kwaliteit van leven van personen die in hun menselijke capaciteiten worden getroffen te verhogen. Dit wil ze bereiken door op een professionele wijze materiële, personele en financiële ondersteuning te verlenen aan partners in het Zuiden. Capaciteitsopbouw en vorming zijn hierbij de sleutelwoorden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 4 044 938

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Chhoti wil geschiedenis schrijven: Generatie-armoede doorbreken in Simalia, dankzij secundair onderwijs

    Chhoti is dertien en woont in het kleine dorpje Simalia in India. Ze zit in het laatste jaar van de lagere school. In India is dit, zeker als meisje, een heel puike prestatie. Bovendien is ze de eerste in haar gezin die een diploma lager…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy