Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Het Blauwe Kruis van de Kust Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET BLAUWE KRUIS VAN DE KUST, KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ TOT BESCHERMING VAN DE DIEREN

waar dieren op de eerste plaats komen

Adres
Cederdreef 1
8400 - Oostende

Oprichtingsjaar
1929

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
003259704437

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het dierenasiel van Oostende vangt zwerfdieren en afgestane dieren op en zoekt een nieuwe thuis voor ze. Hoofddoel is: "the perfect match" te vinden, tussen huisdier en nieuwe eigenaar. Voor de honden werken wij met gedragstherapeuten. Iedere kat wordt getest op leucose en AIDS,steriel gemaakt,…

MISSIE

Het dierenasiel van Oostende vangt zwerfdieren en afgestane dieren op en zoekt een nieuwe thuis voor ze. Hoofddoel is: "the perfect match" te vinden, tussen huisdier en nieuwe eigenaar. Voor de honden werken wij met gedragstherapeuten. Iedere kat wordt getest op leucose en AIDS,steriel gemaakt, gechipt en 2X ingeënt . Wij vangen zo'n 700 katten per jaar op en 300 honden. Wij vangen ook knaagdieren op, die worden achter gelaten, deze gaan naar opvanggezinnen, van waaruit ze ook herplaatst worden. De pleeggezinnen verzorgen de dieren, de VZW staat in voor alle dierenartskosten en voeding. Alle gebouwen werden vernieuwd ,vanaf 1999 tot 2011. In het gebouw ,dat in 1999 werd afgewerkt en waar de katten huizen is dringend een nieuwe verwarmingsinstallatie nodig. Daarom vragen wij uw hulp. Giften vanaf 40€ zijn fiscaal aftrekbaar

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Verwarming bij de katten

    Daar de verwarming bij onze katten verouderd, zeer duur en milieu-onvriendelijk is, willen wij graag een nieuw, milieuvriendelijk en goedkoper alternatief plaatsen.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy