Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EUROPEES MUZIEKFESTIVAL VOOR DE JEUGD

Adres
Toekomstlaan 7 bus 2
3910 - Neerpelt

Oprichtingsjaar
1971

Cultuur/patrimonium - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
+32-11-662339

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Reeds sinds 1953 organiseert het Europees Muziekfestival voor de Jeugd te Neerpelt jaarlijks een drukbezet en drukbezocht Festival, afwisselend voor vocale en instrumentale ensembles. In het weekend rond de 1e mei bruist de gemeenschap van het internationale muzikale talent onder het grote aanbod aan koren…

MISSIE

Reeds sinds 1953 organiseert het Europees Muziekfestival voor de Jeugd te Neerpelt jaarlijks een drukbezet en drukbezocht Festival, afwisselend voor vocale en instrumentale ensembles. In het weekend rond de 1e mei bruist de gemeenschap van het internationale muzikale talent onder het grote aanbod aan koren of ensembles. Om en bij de 4.000 jongeren uit ruim 20 landen zakken jaarlijks naar Neerpelt af om samen te musiceren en te verbroederen. Meer dan 100 concerten en juryconcerten worden uitgevoerd en geëvalueerd door een gerenommeerde internationale jury. Nationale en internationale muziekexperts begeleiden daarnaast menig workshop en masterclass. En naast de jonge muzikanten ontvangt het Festival dan ook vele dirigenten, juryleden en bezoekers die zich ieder jaar opnieuw laaiend enthousiast tonen over de goede organisatie, de hartelijke ontvangst en de sfeervolle en onvergetelijke momenten die ze tijdens de Festivaldagen mogen ervaren. Dan is het meer dan duidelijk dat het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt een ideale en sfeervolle gelegenheid is om samen muziek te maken en nieuwe vriendschappen aan te knopen. Hierdoor kent het Festival dan ook een grote nationale én internationale waardering, mede dankzij de vele honderden vrijwilligers waar jaarlijks op beroep gedaan kan worden.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • 66ste Europees Muziekfestival voor de Jeugd

    De vocale festivaleditie van 2018 gaat door van vrijdag 27 april tot en met dinsdag 1 mei 2018 en verwelkomt in Neerpelt rond de 4000 jongeren. Zij zullen geëvalueerd worden door een team van ongeveer 30 juryleden.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy