Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

JONGERENWERKING PIETER SIMENON Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JONGERENWERKING PIETER SIMENON

Geloven in jongeren is geloven in de toekomst

Adres
Martinus Van Gurplaan 45
3920 - Lommel

Oprichtingsjaar
1971

Jongeren - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
011/544608

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Jongerenwerking Pieter Simenon is een privaat initiatief dat werkt in het kader van Jongerenwelzijn, Bijzondere Jeugdbijstand en Jeugdbescherming. De werking evolueert al jaren als een kleinschalig, gedifferentieerd, territoriaal gespreid en zich voortdurend ver¬nieuwend aanbod van verblijf, begeleiding en afhandeling van delicten voor verschillende doelgroepen…

MISSIE

Vzw Jongerenwerking Pieter Simenon is een privaat initiatief dat werkt in het kader van Jongerenwelzijn, Bijzondere Jeugdbijstand en Jeugdbescherming. De werking evolueert al jaren als een kleinschalig, gedifferentieerd, territoriaal gespreid en zich voortdurend ver¬nieuwend aanbod van verblijf, begeleiding en afhandeling van delicten voor verschillende doelgroepen van jongeren. De missie voor de totale organisatie is: "Wij engageren ons samen verbindend te werken om breuken tussen jongeren, hun leefomgeving en de samenleving te herstellen, in antwoord op maatschappelijke verwijzing. Wij willen dit realiseren vanuit een evenwichtig verdeelde zorg voor de doelgroepen, de medewerkers en de organisatie”. Deze missie onderschrijft twee belangrijke waarden: geloof in de kracht en de groeimogelijkheden in verbondenheid en respect voor ieders eigenheid en ernaar handelen. Anno 2018 bestaat onze werking uit drie deelwerkingen: Rechtstreeks Toegankelijke Jeugdhulp (Dagcentrum De Teuten, APPèL en Positieve Heroriëntering), Centrum voor Actieve Netwerkontwikkeling en Omgevingsondersteuning en Bureau Alternatieve Afhandeling Limburg (BAAL).

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 5 729 061

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 50 tot 99

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy