Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Djapo Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DJAPO

Zet de wereld op punt

Adres
Ortolanenstraat 6
3010 - Leuven - Kessel-Lo

Oprichtingsjaar
1968

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
016 29 21 27

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Djapo is een educatieve organisatie die kinderen anders wil laten denken over en kijken naar de wereld, zodat ze die zelf mee vorm kunnen geven. Djapo werkt rond duurzame thema’s zoals klimaat, fair trade en water en heeft een bijzondere aandacht voor de Noord-Zuidrelatie. Kinderen…

MISSIE

Djapo is een educatieve organisatie die kinderen anders wil laten denken over en kijken naar de wereld, zodat ze die zelf mee vorm kunnen geven. Djapo werkt rond duurzame thema’s zoals klimaat, fair trade en water en heeft een bijzondere aandacht voor de Noord-Zuidrelatie. Kinderen leren zo keuzes maken in een wereld in verandering, met respect voor de planeet en al haar bewoners. Hoe? Djapo ondersteunt leerkrachten kleuter- en lager onderwijs en scholen in systeemdenken, filosoferen en creatief denken. In het aanbod vind je educatief materiaal, prentenboeken, workshops in de klas, nascholing, coaching en advies. Djapo verwerft expertise in ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling en volgt de ontwikkelingen binnen de samenleving en het onderwijs op de voet. Vanuit een grote vertrouwdheid met noden en mogelijkheden in de klas zet Djapo standaarden uit, voor en met leerkrachten. Wie? Onze medewerkers staan met één been in het onderwijs en met het andere in het verhaal van educatie duurzame ontwikkeling. Dat vertaalt zich in een veelzijdig aanbod. De Djapo-begeleiders zijn coaches van de leerkrachten kleuter- en lager onderwijs en van de docenten in de leerkrachtenopleiding. Ze ondersteunen ook gemeentebesturen om duurzame ontwikkeling aan bod te laten komen in de scholen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Noordwerking

  Op www.djapo.be vind je ons aanbod voor het kleuter-, lager- en secundair onderwijs, voor de lerarenopleiding en voor steden en gemeenten en andere partners.

  MEER

 • Gloob & Teo

  Bomen, natuur, afval, water, bijtjes, voeding, kinderrechten, samen spelen … Met Gloob & Teo gaan kleuters samen op pad naar een duurzame wereld waarin iedereen een fijn leven heeft op een gezonde planeet. Gloob & Teo zijn twee vrienden die kleuters stimuleren om voelsprieten te…

  MEER

 • Goedzak!

  Tijdens de Warmste Week zorgt iedereen voor iedereen. Zorgen voor elkaar doe je ook als je zorgt voor de planeet. Want iedereen heeft recht op een fijn leven op een gezonde planeet. Met Goedzak! roepen we op om zelf herbruikbare zakjes te maken en die…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy