Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jeugdhuis Kabal

Officiële naam: Jeugdhuis Kabal

Adres
Kaardijkstraat 22B
2870 - Puurs - Ruisbroek

Oprichtingsjaar
1967

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Als Jeugdhuis is het ons doel om een plaats te bieden aan alle jongeren, waar ze op hun eigen manier aan vrijetijdsbeleving kunnen doen. We voorzien sportactiviteiten, fuiven, vorming en workshops. Het Jeugdhuis werkt volledig met vrijwilligers en bestaat uit een groep enthousiaste jongeren, gesteund…

MISSIE

Als Jeugdhuis is het ons doel om een plaats te bieden aan alle jongeren, waar ze op hun eigen manier aan vrijetijdsbeleving kunnen doen. We voorzien sportactiviteiten, fuiven, vorming en workshops. Het Jeugdhuis werkt volledig met vrijwilligers en bestaat uit een groep enthousiaste jongeren, gesteund door een even gemotiveerde beheerraad.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy