Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wit-Gele Kruis van Antwerpen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WIT-GELE KRUIS VAN ANTWERPEN

Adres
Nonnenstraat 12 bus 1
2200 - Herentals

Oprichtingsjaar
1970

Gezondheid (fysieke) - Ouderen


Telefoon (algemeen nummer)
014-242424

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Wit- Gele Kruis van Antwerpen is een christelijk geïnspireerde dienst voor thuisverpleging die vanuit het solidariteitsbeginsel en via een sterke patiënt- en omgevingsgerichte zorg, de menswaardigheid van de patiëntsituatie wil bevorderen en zich daarvoor engageert in een ruimere thuisgezondheidszorg vanuit een eigen deskundigheid en…

MISSIE

Het Wit- Gele Kruis van Antwerpen is een christelijk geïnspireerde dienst voor thuisverpleging die vanuit het solidariteitsbeginsel en via een sterke patiënt- en omgevingsgerichte zorg, de menswaardigheid van de patiëntsituatie wil bevorderen en zich daarvoor engageert in een ruimere thuisgezondheidszorg vanuit een eigen deskundigheid en betrokkenheid.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 61 807 032

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 857

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Technologie voor een warme zorg thuis bij personen met hartfalen in Vlaanderen

    We willen de levenskwaliteit van personen met hartfalen verbeteren door het aanbieden van geïntegreerde zorg: • met een transmuraal zorgpad • via telemonitoring • met ondersteuning van zelfmanagement • door opvolggegevens te delen tussen de persoon met hartfalen en het zorgteam • door coördinatie van…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy