Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bokrijk Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HET DOMEIN BOKRIJK

Adres
Bokrijklaan 1
3600 - Genk

Oprichtingsjaar
1957

Cultuur/patrimonium - Toerisme


Telefoon (algemeen nummer)
0032 11 265 300

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Bokrijk staat voor de cultuur van het dagelijks leven. Het Openluchtmuseum verknoopt zijn unieke mix van roerend, onroerend, immaterieel, natuurlijk en levend erfgoed uit het Vlaanderen van weleer heel expliciet met vandaag en morgen, hier én elders. Het museum wil brede groepen mensen en diverse…

MISSIE

Bokrijk staat voor de cultuur van het dagelijks leven. Het Openluchtmuseum verknoopt zijn unieke mix van roerend, onroerend, immaterieel, natuurlijk en levend erfgoed uit het Vlaanderen van weleer heel expliciet met vandaag en morgen, hier én elders. Het museum wil brede groepen mensen en diverse sectoren inspireren, prikkelen, verrijken en verbinden met en door dit erfgoed.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 2 tot 7.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy