Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wase Werkplaats vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WASE WERKPLAATS

Wij maken mensen sterker

Adres
Kapelanielaan 20
9140 - Temse

Oprichtingsjaar
1965

Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
032981500

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Wase Werkplaats wil mensen met minder kansen stimuleren om hun werk- en leefsituatie in eigen handen te nemen. Vanuit commercieel oogpunt willen we een betrouwbare partner zijn, die zijn klanten 100% inzet, kwaliteit en meerwaarde kan garanderen om zo tot de top van zijn…

MISSIE

De Wase Werkplaats wil mensen met minder kansen stimuleren om hun werk- en leefsituatie in eigen handen te nemen. Vanuit commercieel oogpunt willen we een betrouwbare partner zijn, die zijn klanten 100% inzet, kwaliteit en meerwaarde kan garanderen om zo tot de top van zijn sector te behoren.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 23 427 082

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 705

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy