Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rode Kruis Mechelen-Bonheiden Stichting openbaar nut

Officiële naam: CROIX-ROUGE DE BELGIQUE - BELGISCHE RODE KRUIS

Helpt helpen

Adres
Stallestraat 96
1180 - Ukkel

Oprichtingsjaar
1891

Gezondheid (fysieke) - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32474566627

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Rode Mechelen-Bonheiden is een onderdeel van Rode Kruis-Vlaanderen (binnen het Belgische Rode Kruis) en daarmee een schakel van de internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanbeweging. Onze missie: Wij komen op voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland. Wij zijn actief, in woord en daad,…

MISSIE

Rode Mechelen-Bonheiden is een onderdeel van Rode Kruis-Vlaanderen (binnen het Belgische Rode Kruis) en daarmee een schakel van de internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanbeweging. Onze missie: Wij komen op voor kwetsbare mensen in binnen- en buitenland. Wij zijn actief, in woord en daad, op het gebied van rampenbestrijding, zelfredzaamheid, bloedvoorziening en zorg voor kwetsbaren. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en doen dus maximaal een beroep op vrijwilligers.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: > 1000

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy