Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Organisatie Broeders van Liefde Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ORGANISATIE BROEDERS VAN LIEFDE

Adres
Stropstraat 119
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
1955

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
09 221 45 45

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Geïnspireerd en verbonden in beweging met mensen Als groep Broeders van Liefde zijn we gepassioneerd door mensen. We dromen van een samenleving waarin elke mens tot bloei kan komen. Dag na dag bouwen we hieraan mee in onderwijs, welzijn, zorg en werk. We gaan met…

MISSIE

Geïnspireerd en verbonden in beweging met mensen Als groep Broeders van Liefde zijn we gepassioneerd door mensen. We dromen van een samenleving waarin elke mens tot bloei kan komen. Dag na dag bouwen we hieraan mee in onderwijs, welzijn, zorg en werk. We gaan met iedereen op pad met een open geest en aan buitengewone vragen schenken we een bijzondere aandacht. Telkens zoeken we mee naar passende antwoorden op concrete uitdagingen. We gaan uit van ieders kracht, met oog voor ieders kwetsbaarheid. We werken samen in dialoog, verbondenheid en vertrouwen. Duurzaam engageren we ons met inzicht, expertise en passie. Geloof, hoop en liefde zijn onze diepste drijfveren. Daarin weten we ons verbonden met de bezieling van velen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 540 864 068

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 7139

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • De Pas Par Toe-geefkast

    Het vrijetijdscentrum van Pas Par Toe te Roeselare is een jong initiatief, dat een voormalige legerkazerne ombouwt tot een centrum waar buurtbewoners én personen met een beperking terecht kunnen.

    MEER

  • Jongerencluster zorggroep Multiversum krijgt 20.000 euro van KBS

    De jongerencluster mArquee van zorggroep Multiversum krijgt van de Koning Boudewijnstichting steun voor het project ‘Hoe het sociaal contact in ziekenhuizen en residentiële zorginstellingen behouden, faciliteren en hervatten?’. Bij een hernieuwde opflakkering van het coronavirus _ en mogelijks bijhorende lockdownmaatregelen _ zal de cluster meer…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy