Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

FEDERAAL WERK DE VRIENDEN DER BLINDEN EN SLECHTZIENDEN Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OEUVRE FEDERALE LES AMIS DES AVEUGLES ET MALVOYANTS - FEDERAAL WERK DE VRIENDEN DER BLINDEN EN SLECHTZIENDEN

De zorg om meer te zien

Adres
Hendrik Noterdaemestraat 1
7011 - Mons - Ghlin

Oprichtingsjaar
1928

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32 58 53 33 00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het Federaal Werk De Vrienden der Blinden, oorspronkelijk opgericht als een filantropische vereniging aan het einde van de 19de eeuw, heeft tot doel om het welzijn van visueel gehandicapten te verbeteren, in de meest uitgebreide en uiteenlopende vormen. De vzw is in heel België actief…

MISSIE

Het Federaal Werk De Vrienden der Blinden, oorspronkelijk opgericht als een filantropische vereniging aan het einde van de 19de eeuw, heeft tot doel om het welzijn van visueel gehandicapten te verbeteren, in de meest uitgebreide en uiteenlopende vormen. De vzw is in heel België actief en werkt momenteel voornamelijk rond drie pijlers: -De zelfredzaamheid van blinden en slechtzienden ontwikkelen of behouden en hen zo de mogelijkheid geven om een volwaardige rol te spelen in het sociale, economische en culturele leven. -Met en voor deze mensen strijden om hun rechten te doen gelden. -De betrokkenen én het grote publiek informeren over de realiteit van een visuele handicap, over de preventiemiddelen en over het verkeerde beeld dat in de maatschappij – en soms ook bij de visueel gehandicapten zelf – over deze handicap blijft bestaan.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 732 167

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 160

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy