Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

AGENDA: Nieuwe projectoproep BeCircular in januari 2022

leefmilieu.brussels - 31 december

Enkele nieuwigheden voor de projectoproep BeCircular, die al zes jaar lang projecten rond circulaire economie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest financiert, tot een maximum van 200.000 euro.

Goede Doelen:
Al zes jaar lang financiert BeCircular projecten rond circulaire economie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, tot een maximum van 200.000 euro. Ook de editie van 2022 komt er binnenkort aan. Na de lancering in januari zal je tot maart 2022 je kandidatuur kunnen indienen. Als jouw vzw een project opzet rond een van de thema’s die men zal aankondigen, maak je kans op subsidies en hulp bij zowel de aanvraag van ondersteunende diensten als de bekendmaking van je project.

Cookie policy