Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vacature: Groep INTRO zoekt taalcoach in regio Zaventem

11.be - 31 juli

Groep INTRO vzw biedt vorming, begeleiding en tewerkstelling aan voor mensen die extra kansen nodig hebben. Het team in Vlaams-Brabant zoekt een nieuwe collega met snelle indiensttreding voor regio Zaventem. 

Goede Doelen:
Samen met medewerkers, partners en bedrijven maakt Groep INTRO werk van persoonlijke groei. Het uiteindelijke doel? Een inclusieve samenleving. En die probeert de organisatie te bereiken via tewerkstelling, vorming, coaching en advies. In regio Zaventem is Groep INTRO op dit moment op zoek naar een taalcoach. In deze functie bied je individuele ondersteuning aan monitoren en vrijwilligers in het werken met anderstalige kinderen. Interesse? Solliciteer dan voor 20 augustus 2020 via de website van Groep INTRO.

Cookie policy